Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
Title: Перспективи та проблеми кейтерингу в Україні
Other Titles: PROSPECTS AND PROBLEMS OF CATERING IN UKRAINE
Authors: Івашина, Лілія Леонідівна
Keywords: кейтеринг;обслуговування;послуга;заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2017
Publisher: Глобальні та національні проблеми економіки
Abstract: У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану. Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
ISSN: 2413-3965
Issue: 17
First Page: 314
End Page: 317
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_2015_Ivashina.pdf11.66 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.