Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4247
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКандиба, Павло Олексійович-
dc.date.accessioned2022-12-23T08:48:05Z-
dc.date.available2022-12-23T08:48:05Z-
dc.date.issued2022-11-03-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4247-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 рокуuk_UA
dc.titleПравильне харчування для підтримання організму при фізичних навантаженняхuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage232uk_UA
dc.citation.epage233uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції том 1 осінь 22.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.