Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4247
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T08:48:05Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T08:48:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-11-03 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4247 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року | uk_UA |
dc.title | Правильне харчування для підтримання організму при фізичних навантаженнях | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 232 | uk_UA |
dc.citation.epage | 233 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1 осінь 22.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.