Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лобода , Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Мудренко, Любов Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-26T16:56:53Z | - |
dc.date.available | 2023-06-26T16:56:53Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4440 | - |
dc.description.abstract | Випускна кваліфікаційна робота: 51с.; 17 рисунків; 9 таблиць; 30 джерел; мультимедійна презентація. Мета роботи: дослідження сучасних технологій переробки сільськогосподарських відходів та перспектив їх впровадження в місцевих територіальних громадах Черкащини для вирішення енергетичних потреб населення України. Завдання роботи: визначити структуру та обсяги утворення відходів сільського господарства в Україні та Черкаській області та перспективи їх рециклінгу. Об’єкт досліджень: залишкові продукти сільського господарства. У роботі проведений детальний аналіз структури та обсягів утворення первинних та вторинних відходів сільського господарства в Україні, та зокрема, Черкаській області. Визначені перспективи їх утилізації завдяки сучасним біотехнологіям | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | БІОМАСА | uk_UA |
dc.subject | БІОЕНЕРГЕТИКА | uk_UA |
dc.subject | БІОГАЗ | uk_UA |
dc.subject | ВІДХОДИ РОСЛИННИЦТВА | uk_UA |
dc.subject | ВІДХОДИ ТВАРИННИЦТВА | uk_UA |
dc.subject | ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ | uk_UA |
dc.title | Оцінка перспектив впровадження сучасних технологій переробки залишкових продуктів сільськогосподарського виробництва в Черкаській області | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мудренко_БР.pdf Restricted Access | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.