№1(5) : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
49-Текст статті-46-2-10-20230329.pdf.jpg2022Resource potential of ethnic and event tourism in Cherkasy region for patriotic education and development of national consciousnessStarynets, Olena; Shestel, Olena; Старинець, Олена Анатоліївна; Шестель, Олена Геннадіївна
48-Текст статті-45-2-10-20230329.pdf.jpg2022СПА-індустрія як детермінант розвитку медичного туризмуСмочко, Наталія; Лужанска, Тетяна; Смочко, Максим
47-Текст статті-44-2-10-20230329.pdf.jpg2022Формування міста Вінниці як туристичної дестинації: стратегічні цілі, завданняОнищук, Наталія; Корж, Наталія
46-Текст статті-43-2-10-20230329.pdf.jpg2022Ініціативи Всесвітньої туристичної організації щодо стимулювання інноваційних технологій в туризміЖурба, Ігор; Несторишен, Ігор; Матюх, Сергій
45-Текст статті-42-2-10-20230329.pdf.jpg2022Реалії розвитку карнавального туризму в УкраїніЛущик, Марія; Гуцало, Діана
44-Текст статті-41-2-10-20230329.pdf.jpg2022Використання апарату теорії нечітких множин для оцінювання якості турпродуктуЛадик, Софія; Базилюк, Ксенія
43-Текст статті-40-2-10-20230329.pdf.jpg2022Навички когнітивного менеджменту у формуванні якісних характеристик аудитораВасюрченко, Лариса; Сухорученко, Максим
42-Текст статті-39-2-10-20230329.pdf.jpg2022Відновлення рекреаційних територій як перспективний напрямок для розвитку туризмуБєляєва, Світлана Станіславівна; Герман, Ірина Валентинівна
41-Текст статті-38-2-10-20230329.pdf.jpg2022Імплементація управління якістю в туристичному підприємствіБезугла, Людмила; Пилипенко, Ганна; Бондаренко, Людмила
40-Текст статті-37-2-10-20230329.pdf.jpg2022Напрями стимулювання організаційного і соціально-економічного розвитку ресторанного бізнесу в УкраїніПостова, Валентина
39-Текст статті-36-2-10-20230329.pdf.jpg2022Дослідження методичних підходів щодо оцінки ефективності франчайзингових інвестиційних проектів в сфері ресторанного бізнесуМазуркевич, Ірина
38-Текст статті-35-2-10-20230329.pdf.jpg2022Застосування технологій молекулярної кухні як чинник зростання ресторанного сервісуГоршкова, Людмила; Павлюк, Валентина; Ярмолюк, Діна
37-Текст статті-34-2-10-20230329.pdf.jpg2022Динаміка трудових ресурсів в закладах готельного господарстваВівсюк, Ірина
36-Текст статті-33-2-10-20230329.pdf.jpg2022Оптимізація методу аналізу фосфатів для контролю безпечності та якості харчових продуктівВишнікіна, Олена; Лихолат, Олена; Сабіров, Олександр
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14