Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.date.accessioned2019-05-30T19:13:18Z-
dc.date.available2019-05-30T19:13:18Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/562-
dc.description.abstractВ ході дослідження використовувались теоритичні методи (аналіз та узагальнення наукової літератури), епіричні методи (опитування), тестування (для визначення рівня фізичної підготовленості), методи математичної обробки даних. В результаті визначення та оцінки ступеню фізичної підготовленості студентів Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ) встановлений низький її рівень і свідчить про ризики виникнення порушень у стані їх здоров'я, насамперед, функції серцево-судинної і центральної нервової системи, опорно-рухового апарату. Отримані результати досліджень свідчать про необхідність фізичного удосконалення студентської молоді шляхом підвищення інтенсивності навантажень під час занять фізичним вихованням, залучення студентів до занять в спортивних секціях, підвищеня мотивації щодо самостійних занять фізичною культурою, здорового способу життя.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМолодий вченийuk_UA
dc.subjectфізична підготовленість , фізична культура, фізичний стан, фізичне здоров'я студентів, фізична досконалістьuk_UA
dc.titleОбґрунтування організаційно-педагогічних заходів покращення фізичного виховання студентів на основі показників фізичної підготовленостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue9(49)uk_UA
dc.citation.spage130uk_UA
dc.citation.epage133uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
img932.jpg1.96 MBJPEGThumbnail
View/Open
img934.jpg1.89 MBJPEGThumbnail
View/Open
img935.jpg1.9 MBJPEGThumbnail
View/Open
img936.jpg1.57 MBJPEGThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.