Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Title: Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком
Authors: Андронович, Галина Михайлівна
Махинько, Валерій Миколайович
Keywords: гіполактація;хліб;непереносимість лактози
Issue Date: 2014
Publisher: Хлібопекарська і кондитерська промисловість україни
Abstract: Певна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращує
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Issue: 4
First Page: 6
End Page: 8
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smvmhbvznlm.pdf442.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.