Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Title: | Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком |
Authors: | Андронович, Галина Михайлівна Махинько, Валерій Миколайович |
Keywords: | гіполактація;хліб;непереносимість лактози |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Хлібопекарська і кондитерська промисловість україни |
Abstract: | Певна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращує |
URI: | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671 |
Issue: | 4 |
First Page: | 6 |
End Page: | 8 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Smvmhbvznlm.pdf | 442.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.