Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Название: Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком
Авторы: Андронович, Галина Михайлівна
Махинько, Валерій Миколайович
Ключевые слова: гіполактація;хліб;непереносимість лактози
Дата публикации: 2014
Издательство: Хлібопекарська і кондитерська промисловість україни
Краткий осмотр (реферат): Певна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращує
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Выпуск: 4
Первая страница: 6
Последняя страница: 8
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Smvmhbvznlm.pdf442.01 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.