Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673
Название: | Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хліба |
Авторы: | Андронович, Галина Михайлівна Бондаренко, Юлія Вікторівна Білик, Олена Анатоліївна |
Ключевые слова: | білий льон;хліб;технологія |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу : колективна монографія |
Краткий осмотр (реферат): | У статті описанно дослідження щодо використання цілого насіння льону у виготовлені пшеничного хліба, для збагачення його всіма цінними складовими льону. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673 |
ISSN: | 978-617-7446-61-2 |
Первая страница: | 144 |
Последняя страница: | 149 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андронович.PDF | 765.16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.