Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Title: Основи сенсорного аналізу
Authors: Нагурна, Ніна Анатоліївна
Осипенкова, Ірина Іванівна
Чепурна, Оксана Леонідівна
Keywords: сенсорний аналіз;експерти-дегустатори;експертні методики;технології;дегустаційний аналіз;вина;напої;пиво;дегустація
Issue Date: 2017
Publisher: ФОП Гордієнко Є.І.
Abstract: У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
ISSN: 978-966-9730-49-7
Number of Pages: 219
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
основи сенсорного аналізу.pdf8.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.