Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
Название: Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Авторы: Івашина, Лілія Леонідівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Ключевые слова: розробка технологій;молочно-білкові запіканоки;йодвміщуючі добавки;бурі морські водорості
Дата публикации: 2017
Издательство: Видавничий дім «Кондор»
Краткий осмотр (реферат): У монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей. Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
ISBN: 978-617-7582-02-0
Кол-во страниц: 124
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ivashina_1.pdf6.01 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.