Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorХоменко, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorГлова, Олександр Олександрович-
dc.date.accessioned2020-07-19T08:33:17Z-
dc.date.available2020-07-19T08:33:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131-
dc.description.abstractГлова О.О. Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 47 с., 5 рисунків, 16 таблиць, 19 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінити екологічні ризики вживання кондитерських виробів за вмістом харчових добавок. Завдання роботи: охарактеризувати сучасні харчові добавки; проаналізувати вміст харчових добавок у певних групах кондитерських виробів; розробити бальну шкалу екологічної безпеки харчових добавок; згідно з розробленою бальною шкалою екологічної безпеки харчових добавок провести оцінку кондитерських виробів та оцінити ризики їх вживання для здоров’я людини; розробити рекомендації по зниженню екологічного ризику для здоров’я стосовно вживання проаналізованих продуктів. Об’єкт дослідження: є кондитерські вироби, а саме: шоколад, печиво, шоколадні та звичайні цукерки, вафлі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectХАРЧОВІ ДОБАВКИuk_UA
dc.subjectКОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИuk_UA
dc.subjectЗДОРОВ’Яuk_UA
dc.subjectЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКАuk_UA
dc.subjectЕКОЛОГІЧНІ РИЗИКИuk_UA
dc.subjectЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКАuk_UA
dc.titleЕкологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавокuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом.pdf
  Restricted Access
799.88 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.