Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Хоменко, Олена Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Глова, Олександр Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-19T08:33:17Z | - |
dc.date.available | 2020-07-19T08:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131 | - |
dc.description.abstract | Глова О.О. Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 47 с., 5 рисунків, 16 таблиць, 19 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінити екологічні ризики вживання кондитерських виробів за вмістом харчових добавок. Завдання роботи: охарактеризувати сучасні харчові добавки; проаналізувати вміст харчових добавок у певних групах кондитерських виробів; розробити бальну шкалу екологічної безпеки харчових добавок; згідно з розробленою бальною шкалою екологічної безпеки харчових добавок провести оцінку кондитерських виробів та оцінити ризики їх вживання для здоров’я людини; розробити рекомендації по зниженню екологічного ризику для здоров’я стосовно вживання проаналізованих продуктів. Об’єкт дослідження: є кондитерські вироби, а саме: шоколад, печиво, шоколадні та звичайні цукерки, вафлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ХАРЧОВІ ДОБАВКИ | uk_UA |
dc.subject | КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ | uk_UA |
dc.subject | ЗДОРОВ’Я | uk_UA |
dc.subject | ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА | uk_UA |
dc.subject | ЕКОЛОГІЧНІ РИЗИКИ | uk_UA |
dc.subject | ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА | uk_UA |
dc.title | Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом.pdf Restricted Access | 799.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.