Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.date.accessioned2020-08-31T14:18:28Z-
dc.date.available2020-08-31T14:18:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1165-
dc.description.abstractРозглянуто сутність та особливості застосування методики формування компетенцій у майбутніх фахівців сфери туризму та готельноресторанної справи. Акцентовано увагу на тому, що у зв’язку з вимогами часу проблема формування компетенцій у майбутніх фахівців сфери туризму та готельноресторанної справи потребує більш детального вивчення й аналізу щодо формування й розвитку творчої активності студентів, і посідає одне з пріоритетних місць у процесі підготовки майбутніх кадрів. Визначено найбільш оптимальні методики формування компетенцій на основі творчих умінь у майбутніх фахівців. Вибір методів дослідження для написання статті визначався багатоплановим характером дослідницьких завдань: були застосовані як загальні методи дослідження, зокрема емпіричні, так і теоретичні, у т. ч. ідеалізація, формалізація, систематизація.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрена сущность и особенности применения методики формирования компетенций у будущих специалистов сферы туризма и гостинично-ресторанного дела. Акцентировано внимание на том, что в связи с требованиями времени проблема формирования компетенций у будущих специалистов сферы туризма и гостинично-ресторанного дела требует более детального изучения и анализа по формированию и развитию творческой активности студентов, занимает одно из приоритетных мест в процессе подготовки будущих кадров. Определены наиболее оптимальные методики формирования компетенций на основе творческих умений у будущих специалистов. Выбор методов исследования для написания статьи определялся многоплановым характером исследовательских заданий: были применены як общие методы исследования, в том числе эмпирические, так и теоретические, в том числе идеализация, формализация, систематизация.uk_UA
dc.description.abstractThe essence and features of the application of the methodology for the formation of competencies in future specialists in the sphere of tourism and hotel and restaurant business are considered. The attention is focused on the fact that due to the requirements of the time, the problem of forming competences of future specialists in the tourism and hotel and restaurant business requires more detailed study and analysis on the formation and development of students' creative activity, occupies one of the priority places in the preparation of future personnel. The most optimal methods for the formation of competencies on the basis of creative skills of future specialists are determined. The choice of research methods for writing an article was determined by the multifaceted nature of research assignments: general research methods, including empirical and theoretical, including idealization, formalization, systematization, were applieduk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherWayScience: міжнародний електронний науково-практичний журналuk_UA
dc.subjectактивність студентівuk_UA
dc.subjectанкетуванняuk_UA
dc.subjectінтерактивні заняттяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectкомпетенціїuk_UA
dc.subjectкреативністьuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.subjectсфера туризмуuk_UA
dc.subjectтворчі умінняuk_UA
dc.subjectактивность студентовuk_UA
dc.subjectанкетированиеuk_UA
dc.subjectинтерактивные занятияuk_UA
dc.subjectгостинично-ресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectкомпетенцииuk_UA
dc.subjectкреативностьuk_UA
dc.subjectметоды исследованияuk_UA
dc.subjectсфера туризмаuk_UA
dc.subjectтворческие уменияuk_UA
dc.subjectstudent activityuk_UA
dc.subjectquestioninguk_UA
dc.subjectinteractive classesuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant facilitiesuk_UA
dc.subjectcompetencesuk_UA
dc.subjectcreativityuk_UA
dc.subjectresearch methodsuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectcreative skillsuk_UA
dc.titleФормування компетенцій та творчих умінь у майбутніх фахівців сфери туризму та готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.title.alternativeФормирование компетенций и творческих умений у будущих специалистов сферы туризма и гостинично-ресторанного делаuk_UA
dc.title.alternativeFormation of competence and creative skills in future specialists in the sphere of tourism and hotel and restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue№1(3)uk_UA
dc.citation.spage4uk_UA
dc.citation.epage28uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019-WayScience-Vipusk-zhurnalu----13-наук ст-Бєл.pdf6.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.