Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1576
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2020-10-07T11:07:03Z-
dc.date.available2020-10-07T11:07:03Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1576-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.typeConference Proceedingsuk_UA
dc.citation.pages195uk_UA
Розташовується у зібраннях:Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_1_2019.pdf1.87 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.