Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1577
Название: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2 |
Дата публикации: | 21-мар-2019 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1577 |
Кол-во страниц: | 519 |
Располагается в коллекциях: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019.pdf | 4.09 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.