Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1579
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-10-07T11:19:01Z | - |
dc.date.available | 2020-10-07T11:19:01Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-19 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1579 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.type | Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.pages | 457 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020.pdf | 4.87 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.