Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1653
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-11-18T09:58:18Z | - |
dc.date.available | 2020-11-18T09:58:18Z | - |
dc.date.issued | 2017-10-19 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1653 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали першої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 19-20 жовтня 2017 року: у 2-х томах. Том. 2 | uk_UA |
dc.type | Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.pages | 178 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції2017 ТОМ 2+.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.