Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1654
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-11-18T10:17:29Z | - |
dc.date.available | 2020-11-18T10:17:29Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-01 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-9730-16-0 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1654 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1-2 листопада 2018 року: у 2-х томах. Том. 1 | uk_UA |
dc.type | Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.pages | 134 | uk_UA |
Appears in Collections: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції 2018 (1том).pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.