Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1657
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-11-18T10:33:53Z | - |
dc.date.available | 2020-11-18T10:33:53Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-01 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1657 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 2 | uk_UA |
dc.type | Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.pages | 69 | uk_UA |
Appears in Collections: | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник_конференції_2019_ТОМ_2.PDF | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.