Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1904
Название: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 5 листопада 2020 року
Дата публикации: 5-ноя-2020
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні пи-тання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвит функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1904
Кол-во страниц: 149
Располагается в коллекциях:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції 4.pdf3.2 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.