Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрейда, Ростислав Миколайович-
dc.contributor.authorКоваленко, Олександр Олексійович-
dc.contributor.authorВасильченко, Віктор Юрійович-
dc.contributor.authorКрейда, Аліна Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-03-25T13:47:19Z-
dc.date.available2021-03-25T13:47:19Z-
dc.date.issued2020-11-05-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2025-
dc.description.abstractЗапропонована математична модель дає можливість визначити прогин різця в будь-якій точці формування профілю та визначити відхилення реальної траєкторії точки різання від запрограмованої.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1uk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectфінішна обробкаuk_UA
dc.subjectповерхні складної формиuk_UA
dc.titleМоделювання траекторії руху точки різання при точінні сферичних поверхоньuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage26uk_UA
dc.citation.epage28uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції 2020_Крейда Р.М.pdf1.29 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.