Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2025
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крейда, Ростислав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Олександр Олексійович | - |
dc.contributor.author | Васильченко, Віктор Юрійович | - |
dc.contributor.author | Крейда, Аліна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T13:47:19Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T13:47:19Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2025 | - |
dc.description.abstract | Запропонована математична модель дає можливість визначити прогин різця в будь-якій точці формування профілю та визначити відхилення реальної траєкторії точки різання від запрограмованої. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1 | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | фінішна обробка | uk_UA |
dc.subject | поверхні складної форми | uk_UA |
dc.title | Моделювання траекторії руху точки різання при точінні сферичних поверхонь | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 26 | uk_UA |
dc.citation.epage | 28 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФКТМД) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2020_Крейда Р.М.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.