Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2025
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крейда, Ростислав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Олександр Олексійович | - |
dc.contributor.author | Васильченко, Віктор Юрійович | - |
dc.contributor.author | Крейда, Аліна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T13:47:19Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T13:47:19Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2025 | - |
dc.description.abstract | Запропонована математична модель дає можливість визначити прогин різця в будь-якій точці формування профілю та визначити відхилення реальної траєкторії точки різання від запрограмованої. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,. Том 1 | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | фінішна обробка | uk_UA |
dc.subject | поверхні складної форми | uk_UA |
dc.title | Моделювання траекторії руху точки різання при точінні сферичних поверхонь | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 26 | uk_UA |
dc.citation.epage | 28 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФКТМД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2020_Крейда Р.М.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.