Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2104
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНекоз, О.І.-
dc.contributor.authorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.date.accessioned2021-04-13T08:34:34Z-
dc.date.available2021-04-13T08:34:34Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.isbn978-966-402-136-1-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2104-
dc.description.abstractВ навчальному посібнику вперше запропоновано цілісну методику проектувального розрахунку одного із основних видів технологічного обладнання м’ясопереробного виробництва – м’ясорізальних вовчків (результати авторських наукових досліджень лягли в основу розділів п. 2.2÷2.8). Особливу увагу приділено розрахунку конструктивних параметрів головних робочих органів вовчка – ножів та решіток, оскільки саме ці елементи конструкції головним чином визначають ефективність та енергоємність його роботи. Запропоновано інтегральний критерій оцінки ефективності конструкції різального вузла, а також диференційований підхід до визначення продуктивності вовчка та подрібнювальної здатності його різального комплекту. Наведено огляд сучасних конструкцій вовчків та їх робочих органів. Представлені конструкції відомих світових виробників вовчків дозволяють визначити найбільш ефективні шляхи підвищення технічного рівня цих машин. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Машинобудування". Може бути корисним для інженерних працівників машинобудівних та м’ясопереробних підприємствuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.subjectвовчкиuk_UA
dc.subjectм'ясорізальні вовчкиuk_UA
dc.subjectкурсове проектуванняuk_UA
dc.subjectпроектний розрахунокuk_UA
dc.titleПроектування м'ясорізальних вовчків : навчальний посібникuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.citation.pages221uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФКТМД)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Проектування м'ясорізальних вовчків.pdf13.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.