Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2699
Название: Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат», м. Звенигородка, Черкаська область)
Авторы: Пепчук, Сергій Миколайович
Савонік, Дарія Олексіївна
Ключевые слова: Конкурентоспроможність підприємства;Конкурентна перевага;Позиціонування;Матриця БКГ
Дата публикации: июн-2021
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі бакалавра було наведено сутність поняття конкурентоспроможності товару, досліджено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємств, проведено систематичний аналіз сучасного рівня конкуренто-спроможності досліджуваного підприємства. Виявлено основні проблеми та надано пропозиції щодо напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства з метою укріплення конкурентного становища на ринку. Розроблено та досліджено пропозиції, спрямовані на вдосконалення основних напрямків підвищення конкурентоспроможності даної продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2699
Располагается в коллекциях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КРБ_ Савонік Д. О..pdf
  Restricted Access
1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.