Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Івашина, Лілія Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-30T18:08:57Z | - |
dc.date.available | 2019-04-30T18:08:57Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.issn | 2413-3965 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану. Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Глобальні та національні проблеми економіки | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Перспективи та проблеми кейтерингу в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | PROSPECTS AND PROBLEMS OF CATERING IN UKRAINE | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.citation.issue | 17 | uk_UA |
dc.citation.spage | 314 | uk_UA |
dc.citation.epage | 317 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17_2015_Ivashina.pdf | 11.66 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.