Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.date.accessioned2019-04-30T18:08:57Z-
dc.date.available2019-04-30T18:08:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn2413-3965-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299-
dc.description.abstractУ статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану. Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГлобальні та національні проблеми економікиuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectпослугаuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleПерспективи та проблеми кейтерингу в Україніuk_UA
dc.title.alternativePROSPECTS AND PROBLEMS OF CATERING IN UKRAINEuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue17uk_UA
dc.citation.spage314uk_UA
dc.citation.epage317uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_2015_Ivashina.pdf11.66 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.