Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/300
Название: Перспективні напрями імплементації інновацій в закладах ресторанного господарства України
Другие названия: Perspective directions of implementation of innovations in Ukraine's restaurant business establishments
Авторы: Івашина, Лілія Леонідівна
Бишовець, Лариса Григорівна
Гаврилюк, Світлана Петрівна
Ключевые слова: інновація;нововведення;інноваційний розвиток;ресторанний бізнес;напрями імплементації інновацій в ресторанах;innovation;introduction;innovative development;restaurant business
Дата публикации: 2017
Издательство: Глобальні та національні проблеми економіки
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто тенденції та перспективи імплементації інновацій в ресторанному бізнесі як фактору підвищення конкурентоспроможності. На основі систематизації наявних підходів сформульовано понятійний інструментарій в цій сфері. Обґрунтовано необхідність упровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства. Розглянуто пріоритетні напрями інноваційної діяльності у ресторанному бізнесі, шляхи їх реалізації. Охарактеризовано різновиди інновацій у ресторанному господарстві. Запропоновано систематизацію інновацій за виконуваними функціями закладами ресторанного господарства. Розглянуто основні проблеми імплементації інновацій в ресторанному бізнесі на сучасному етапі розвитку економіки України.
The article considers trends and perspectives of implementation of innovations in the restaurant business as a factor for increasing competitiveness. On the basis of systematization of existing approaches, a conceptual apparatus is formulated in this area. The necessity of introduction of innovative technologies at restaurant enterprises is substantiated. The high priority directions of innovative activity in restaurant business and the ways of their implementation are considered. The characteristics of innovations categories in restaurant business are given. The systematization of innovations according to the functions performed by the restaurant establishments is offered. The main problems of implementation of innovations in the restaurant business at the present stage of the development of the Ukrainian economy are considered
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/300
ISSN: 2413-3965 (online)
Выпуск: 18
Первая страница: 219
Последняя страница: 224
Специальность: directions of innovation implementation in restaurants
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18_2017.pdf10.77 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.