Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3047
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матусевич, Андрій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.contributor.author | Лавренюк, Сергій Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T09:09:47Z | - |
dc.date.available | 2021-12-02T09:09:47Z | - |
dc.date.issued | 2019-03-21 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3047 | - |
dc.description.abstract | Сьогодні перед студентською молоддю, суспільством поставлене глобальне соціально-економічне завдання щодо інтегрування вітчизняного культурного потенціалу до світового товариства. Проте його реалізація під силу тільки фахівцям нової формації, які за своїми професійними і особистими якостями відповідають сучасним вимогам. Окрім глибоких професійних знань з обраної спеціальності, такий фахівець повинен володіти високими фізичними даними і працездатністю, особистою фізичною культурою, духовністю, неформальними якостями лідера. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1 | uk_UA |
dc.subject | фізичне виховання | uk_UA |
dc.subject | фізична підготовка | uk_UA |
dc.subject | студенти | - |
dc.subject | здоровий спосіб життя | - |
dc.subject | гуманітарна освіта | - |
dc.subject | гармонійний розвиток | - |
dc.title | Фізичне виховання студентів | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 126 | uk_UA |
dc.citation.epage | 128 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 10 конференції_Том 1.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.