Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Название: Основи наукової організації здорового харчування
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: здорове харчування;дієта;харчова промисловість;принципи;методи
Дата публикации: 18-мар-2021
Издательство: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1
Краткий осмотр (реферат): В роботі висвістлено альтернативні шляхи поліпшення структури харчування. Непорушні принципи, а також кулінарне відродження з залученням сучасних методів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Первая страница: 172
Последняя страница: 175
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Основи наукової організації здорового харчування.pdf1.58 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.