Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Название: Інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним бізнесом
Ключевые слова: іновації;готельно-ресторанний бізнез;готельна сфера;туристи
Дата публикации: 18-мар-2020
Издательство: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1
Краткий осмотр (реферат): Робота висвітлює іноваційні шляхи планування і побудови готельно-ресторанних комплексів - сучасне обладнення, новітні технології, конкурентність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3074
Первая страница: 122
Последняя страница: 125
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Інноваційні підходи в управлінні готельно-ресторанним.pdf2.73 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.