Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101
Название: | Socially responsible tourism: industry initiatives |
Авторы: | Chepurda, Hanna Чепурда, Ганна Миколаївна |
Дата публикации: | 19-мар-2020 |
Издательство: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельно ресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми дер жавного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розк рито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування дія льності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3101 |
Первая страница: | 10 |
Последняя страница: | 12 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали_XI_Міжнародної_науково-практич.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.