Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208
Название: Організація готельного господарства. Теорія і практика : навчальний посібник
Авторы: Чепурда, Лариса Михайлівна
Таньков, Костянтин Миколайович
Куракін, Олександр Борисович
Дата публикации: 2015
Издательство: Черкаси: ЧДТУ
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичний інструмент організації го-тельного господарства. Розкриваються питання сутності готельного бізнесу і готельного продукту; орга-нізації готельного господарства та його функціонального призначення. Приділена увага організації ос-новних і допоміжних процесів готельного обслуговування; аналізуються проблеми інженерно-технічної експлуатації готелю та організації ефективної роботи готельного персоналу. Посібник адресований студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», викладачам вищих начальних закладів та фахівцям, які працюють у сфері гостинності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208
Кол-во страниц: 427
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015-ОГГ-Навч.-посібник.pdf2.9 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.