Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
Название: Нетрадиційна сировина для інноваційних технологій продуктів харчування з оздоровчими властивостями
Авторы: Бишовець, Лариса Григорівна
Оліферчук, Оксана Григорівна
Ключевые слова: оздоровче харчування;нові види сировини;інноваційні технології
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків : Новий курс
Краткий осмотр (реферат): Досліджено напрями використання нових видів сировини у кулінарії
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3218
ISSN: 978-617-7886-27-2
Первая страница: 145
Последняя страница: 150
Название книги: Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., проф. Г.М. Чепурди
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
монографiя_Чепурда 2021 145-150 Бишовець.pdf532.95 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Монографія 2021.pdf2.54 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.