Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Название: | Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник |
Авторы: | Некоз, Олександр Іванович Осипенко, Василь Іванович Батраченко, Олександр Вікторович Філімонова, Надія Вікторівна |
Ключевые слова: | обладнання харчових виробництв;проектування;конструювання |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Черкаси : ЧДТУ |
Краткий осмотр (реферат): | Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241 |
Кол-во страниц: | 639 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФКТМД) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підручник Теорія і практика роботи конструктора_для розміщення в репозиторії.pdf | 32.52 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.