Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Название: Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник
Авторы: Некоз, Олександр Іванович
Осипенко, Василь Іванович
Батраченко, Олександр Вікторович
Філімонова, Надія Вікторівна
Ключевые слова: обладнання харчових виробництв;проектування;конструювання
Дата публикации: 2021
Издательство: Черкаси : ЧДТУ
Краткий осмотр (реферат): Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Кол-во страниц: 639
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.