Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorAdamenko, E.S.-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorАдаменко, Є.С.-
dc.date.accessioned2021-12-17T10:53:36Z-
dc.date.available2021-12-17T10:53:36Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3258-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleTourism and resorts: experience of Ukraineuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage21uk_UA
dc.citation.epage24uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019-22-25.pdf211.26 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.