Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3259
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chepurda, Hanna | - |
dc.contributor.author | Ахунова, К.Р. | - |
dc.contributor.author | Чепурда, Ганна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T11:09:15Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T11:09:15Z | - |
dc.date.issued | 2019-03-21 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3259 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.title | Thе main tendencies of hotel and restaurant busines higher management sector in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 337 | uk_UA |
dc.citation.epage | 340 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019-338-341.pdf | 253.44 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.