Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3259
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorАхунова, К.Р.-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-17T11:09:15Z-
dc.date.available2021-12-17T11:09:15Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3259-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleThе main tendencies of hotel and restaurant busines higher management sector in Ukraineuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage337uk_UA
dc.citation.epage340uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019-338-341.pdf253.44 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.