Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorLykholai, Anastasiia-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛихолай, Анастасія Євгеніївна-
dc.date.accessioned2021-12-20T09:29:23Z-
dc.date.available2021-12-20T09:29:23Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3271-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleGastronomic festivals and the development of sustainable destinationsuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage101uk_UA
dc.citation.epage103uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-102-104.pdf232.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.