Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorMarynka, Y.V.-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-20T09:36:26Z-
dc.date.available2021-12-20T09:36:26Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3272-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleCurrent trends in health and wellness tourismuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage103uk_UA
dc.citation.epage104uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-104-105.pdf227.46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.