Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3280
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorChepurda, Hanna-
dc.contributor.authorLiubych, А.S.-
dc.contributor.authorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-20T10:28:10Z-
dc.date.available2021-12-20T10:28:10Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3280-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleMuseum innovations: digital technologies useuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage270uk_UA
dc.citation.epage272uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-271-273.pdf274.24 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.