Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293
Название: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання
Авторы: Куракін, Олександр Борисович
Дата публикации: 2018
Издательство: Черкаси: ЧДТУ
Краткий осмотр (реферат): Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної/заочної форми навчання
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3315
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293
Кол-во страниц: 75
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3315-17-46-7-552.pdf550.04 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.