Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3324
Название: Перспективи розвитку ресторанного бізнесу як складника індустрії гостинності
Другие названия: Prospects for the development for restaurant business, as part of the hospitality industry
Авторы: Івашина, Лілія Леонідівна
Ключевые слова: ресторанне господарство;тенденції розвитку;інноваційні підходи;формати ресторанів;restaurant economy;development trends;innovative approaches;restaurant formats
Дата публикации: 2018
Издательство: Економіка і суспільство
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто стан ресторанного господарства в Україні. Охарактеризовано основні тенденції розвитку ресторанного бізнесу. Розглянуто нові формати закладів ресторанного господарства та інноваційні підходи для утримання постійних відвідувачів та залучення нових в умовах конкуренції. Доведено, що впровадження інновацій забезпечує закладам ресторанного господарства конкурентні переваги.
The article deals with the state of the restaurant economy of Ukraine. The main tendencies of restaurant business development have been described. New formats of restaurants have been considered and innovative approaches have been taken to keep the regular visitors and attract new ones in a competitive environment. It has been analyzed that the introduction of innovations provides competitive advantages to restaurants in the restaurant industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3324
ISSN: 2313-2165
Выпуск: 14
Первая страница: 597
Последняя страница: 600
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Економіка і суспільство_2018_14.pdf138.92 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.