Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorОнопрієнко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-23T12:14:17Z-
dc.date.available2021-12-23T12:14:17Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3334-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectрізновиди харчуванняuk_UA
dc.titleСучасні теорії харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage182uk_UA
dc.citation.epage187uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конференція-2021.pdf3.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.