Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorОнопрієнко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-12-23T12:16:21Z-
dc.date.available2021-12-23T12:16:21Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3335-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectрізновиди харчуванняuk_UA
dc.titleВиди неправильного харчування і його вплив на здоров'я людиниuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage191uk_UA
dc.citation.epage196uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конференція-2021.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.