Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3336
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T12:17:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-23T12:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-04 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3336 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року | uk_UA |
dc.subject | харчовий режим | uk_UA |
dc.subject | жири | uk_UA |
dc.subject | білки | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.title | Характеристика харчового та питного режиму студентів для занять з фізичного виховання | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 214 | uk_UA |
dc.citation.epage | 218 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.