Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3336
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T12:17:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-23T12:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-04 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3336 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року | uk_UA |
dc.subject | харчовий режим | uk_UA |
dc.subject | жири | uk_UA |
dc.subject | білки | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.title | Характеристика харчового та питного режиму студентів для занять з фізичного виховання | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 214 | uk_UA |
dc.citation.epage | 218 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.