Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3336
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКандиба, Павло Олексійович-
dc.date.accessioned2021-12-23T12:17:37Z-
dc.date.available2021-12-23T12:17:37Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3336-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectхарчовий режимuk_UA
dc.subjectжириuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.titleХарактеристика харчового та питного режиму студентів для занять з фізичного вихованняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage214uk_UA
dc.citation.epage218uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.