Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Название: | Безпека та технології харчових продуктів |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | контроль якості;НАССР;продукти харчування;фільсифікація товарів |
Дата публикации: | 5-ноя-2020 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1 |
Краткий осмотр (реферат): | Фізіологічні потреби людини, енергетичний ресурс - залежать від якості харчових продуктів в тому числі. В матеріалі висвітлені шляхи захисту людини від негативних впливів харчових продуктів, і досягнення комфортних безпечних умов життєдіяльності завдяки системі управління якістю, зокрема її складової – системи “Критичної контрольної точки аналізу небезпечного фактору”. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349 |
Первая страница: | 92 |
Последняя страница: | 95 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції (листопад 2020).pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.