Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388
Название: Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин : монографія
Авторы: Сухенко, Владислав Юрійович
Ключевые слова: моделювання;процеси;подрібнення;м'ясо;синтез;технологічні;машини;обладнання
Дата публикации: 2013
Издательство: Київ : Компринт
Краткий осмотр (реферат): У монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388
ISBN: 978-966-2719-73-4
Кол-во страниц: 226
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.