Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3398
Название: Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в Україні
Авторы: Загородній, Василь Володимирович
Ярославська, Лариса Петрівна
Ключевые слова: якість харчових продуктів;принципи гігієни харчування;керування безпечністю харчових продуктів;закони України
Дата публикации: 4-ноя-2021
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3398
Первая страница: 169
Последняя страница: 172
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.