Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Название: Запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування
Авторы: Ярославська, Лариса Петрівна
Загородній, Василь Володимирович
Ключевые слова: небезпечні фактори;критичні точки;громадське харчування;якість та безпека;харчові продукти
Дата публикации: 4-ноя-2021
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Первая страница: 200
Последняя страница: 202
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.