Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3420
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-05T12:01:09Z | - |
dc.date.available | 2022-01-05T12:01:09Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3420 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року: у 2-х томах. Том. 1 | uk_UA |
dc.subject | рухливі ігри | uk_UA |
dc.subject | естафети | uk_UA |
dc.subject | умови погоди | uk_UA |
dc.subject | місцевість | uk_UA |
dc.subject | одяг та взуття | uk_UA |
dc.title | Особливості проведення рухливих ігор і естафет на місцевост | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 80 | uk_UA |
dc.citation.epage | 81 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-konferencziyi-4.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.