Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3420
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-05T12:01:09Z | - |
dc.date.available | 2022-01-05T12:01:09Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3420 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року: у 2-х томах. Том. 1 | uk_UA |
dc.subject | рухливі ігри | uk_UA |
dc.subject | естафети | uk_UA |
dc.subject | умови погоди | uk_UA |
dc.subject | місцевість | uk_UA |
dc.subject | одяг та взуття | uk_UA |
dc.title | Особливості проведення рухливих ігор і естафет на місцевост | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 80 | uk_UA |
dc.citation.epage | 81 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-konferencziyi-4.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.