Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Название: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання |
Авторы: | Осипенкова, Ірина Іванівна Бондарчук, Зоя Вікторівна |
Ключевые слова: | методичні рекомендації |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Черкаси : ЧДТУ |
Краткий осмотр (реферат): | Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424 http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208 |
Кол-во страниц: | 10 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4208-20-7-71-376.pdf | 196.62 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.