Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Название: Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання
Авторы: Осипенкова, Ірина Іванівна
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Ключевые слова: методичні рекомендації
Дата публикации: 2021
Издательство: Черкаси : ЧДТУ
Краткий осмотр (реферат): Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208
Кол-во страниц: 10
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4208-20-7-71-376.pdf196.62 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.