Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3425
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатусевич, Андрій Михайлович-
dc.contributor.authorКандиба, Павло Олексійович-
dc.date.accessioned2022-01-05T12:26:38Z-
dc.date.available2022-01-05T12:26:38Z-
dc.date.issued2018-03-22-
dc.identifier.uri978-966-920-285-7-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3425-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 22-23 березня 2018 рокуuk_UA
dc.subjectводний туризмuk_UA
dc.subjectпохідuk_UA
dc.subjectбайдаркиuk_UA
dc.subjectперешкодиuk_UA
dc.subjectпорогиuk_UA
dc.subjectтуристиuk_UA
dc.subjectмаршрутuk_UA
dc.subjectекіпажuk_UA
dc.titleВодний туризмuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage263uk_UA
dc.citation.epage266uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЧДТУ 1том останній.pdf3.06 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.