Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
Название: Концепції здорового харчування
Авторы: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: концепції;здорове харчування;диференційоване харчування;спрямоване харчування;споживaння їжі
Дата публикации: 4-ноя-2021
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
Краткий осмотр (реферат): В матеріалі розкривається питання повноцінного раціонального харчування, яке забезпечує людині її розвиток, ріст її розумової та фізичної активності, забезпечення організму міцним імунітетом, а також дає їй широкі адаптаційні можливості. Розглянуто концепції харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
Первая страница: 177
Последняя страница: 181
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.