Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
Название: | Концепції здорового харчування |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | концепції;здорове харчування;диференційоване харчування;спрямоване харчування;споживaння їжі |
Дата публикации: | 4-ноя-2021 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року |
Краткий осмотр (реферат): | В матеріалі розкривається питання повноцінного раціонального харчування, яке забезпечує людині її розвиток, ріст її розумової та фізичної активності, забезпечення організму міцним імунітетом, а також дає їй широкі адаптаційні можливості. Розглянуто концепції харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488 |
Первая страница: | 177 |
Последняя страница: | 181 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2021.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.