Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-01-24T10:33:51Z-
dc.date.available2022-01-24T10:33:51Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488-
dc.description.abstractВ матеріалі розкривається питання повноцінного раціонального харчування, яке забезпечує людині її розвиток, ріст її розумової та фізичної активності, забезпечення організму міцним імунітетом, а також дає їй широкі адаптаційні можливості. Розглянуто концепції харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectконцепціїuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectдиференційоване харчуванняuk_UA
dc.subjectспрямоване харчуванняuk_UA
dc.subjectспоживaння їжіuk_UA
dc.titleКонцепції здорового харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage177uk_UA
dc.citation.epage181uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.